Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині за міжнародними стандартами навчатимуть туристичних гідів

Цьогоріч 12 жителів Херсона, Нової Каховки, Асканія-Нова та Станіслава опановуватимуть професію туристичного гіда. Це стало можливим завдяки реалізації проєкту “Туристичний гід”, у рамках якого протягом трьох місяців фахівці туристичного супроводу Херсонщини проходитимуть навчальні курси за міжнародними стандартами з підвищення кваліфікації. Стартує туристично-освітній проєкт вже в лютому.

Навчальний курс розроблено досвідченими фахівцями туристичної справи — гідами-практиками, сертифікованими методистами та тренерами. Курс включає лекційні, семінарські, практичні заняття, онлайн вебінари та тренінги.

За результатами навчання видається сертифікат єдиного зразка та вноситься в реєстр гідів ГС «Всеукраїнська асоціація гідів».

Взагалі за 2 роки реалізації цього проєкту вже підготовлено 28 фахівців, які професійно займаються улюбленою справою.

Довідково: туристично-освітній проєкт  “Туристичний гід – 2021” реалізується управлінням туризму та курортів облдержадміністрації спільно з Громадською спілкою «Всеукраїнська асоціація гідів» з 2019 року з метою підвищення рівня обслуговування, якості надання туристичних послуг та в рамках виконання Програми розвитку туризму та курортів у Херсонській області на 2019-2021 роки.

Херсонська ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН