Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні поліцейські оперативно встановили особу грабіжника

Злочин стався вчора ввечері в Дніпровському районі міста. У продуктовому магазині невідомий зловмисник набрав товару майже на 500 гривень. Але, не розраховуючись, вихопив у продавця пакет з продуктами та швидко втік. Працівниця магазину одразу зателефонувала на «102». Упродовж години поліцейські встановили особу грабіжника.

На місце події прибула слідчо-оперативна група місцевого підрозділу поліції. Під час опитування персоналу магазину з’ясувалося, що чоловік вже не одноразово скуплявся в торгівельному закладі. Але його ім’я та адреси ніхто з працівників не знав. Оперативники переглянули встановлені в магазині відеокамери та побачили, що, коли чоловік вибігав назовні, у нього щось випало з кишені. На підлозі під прилавком біля дверей поліцейські знайшли копію протоколу про адміністративне правопорушення, де були вказані усі особисті дані грабіжника. Виявилося, що за 4 години до цього чоловік вчинив домашнє насилля відносно дружини, за що на нього і був складений адмінпротокол.

Поліцейські навідались за вказаною у копії протоколу адресою Зловмисник знаходився вдома. Він тільки-но сів вечеряти поцупленими продуктами та дуже здивувався, як його так швидко поліцейські розшукали. Правопорушник визнав свою провину та пояснив, що йому не вистачало грошей на товари, тому він вирішив їх забрати. Чоловікові 39 років і раніше він вже був судимий за майнові злочини.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру в скоєнні злочину. Наразі тривають слідчі дії.

Поліція Херсонської області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН