Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський виш налагодив співпрацю з майбутніми роботодавцями

Про це розповів у соціальних мережах ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський.

Якщо підприємці бажають залучати до своєї команди висококласних фахівців, вони інвестуватимуть у те, що дійсно розвивається і приносить дохід. Мова про Херсонський державний університет і його студентів.

Щодня ми створюємо умови для навчання та розвитку молоді. Сьогодні у цьому переконалися партнери університету та стейкхолдери: засновник Bosch Service «Автопланета» Роман Романов та директор ТРК «ВТВ плюс» Віталій Каменський.

Я особисто провів їм екскурсію факультетами та структурними підрозділами навчального закладу. Окремо хочу зазначити, що гості завітали на мій рідний факультет комп’ютерних наук, фізики та математики. До речі,

Роман Романов

також закінчував цей факультет. А сьогодні він є успішним бізнесменом, членом Наглядової ради і стейкхолдером ХДУ.

Віталій Каменський висвітлює діяльність нашого університету на каналі «ВТВ плюс», де проходять практику та удосконалюють свою майстерність студенти-журналісти.

Архіважливою є співпраця з професіоналами, які розглядають наш університет як майданчик для реалізації потужних проєктів. Сподіваюся, що подібні зустрічі об’єднають нас зі стейкхолдерами спільною метою. Разом ми зробимо Херсонський державний університет ще кращим!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН