Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Олешках загальноміського освячення води на Водохреща не буде

19 січня православні українці святкуватимуть велике церковне свято – Водохреща. Олешківці дуже шанують звичаї та традиції пращурів, тож із задоволенням виконують прадавній обряд – купання в ополонках та водоймах.

2020 рік змусив всіх нас вчитись жити по новому, нам довелося обирати між розвагами, святами, традиціями та людським життям. Саме тому, у цей важкий період ми по іншому відзначали всі свята: будь то родинні чи державні, професійні чи релігійні. На превеликий жаль, вірус ще не відступив і ми всі разом продовжуємо жити в жорстких карантинних обмеженнях. Тож, у зв’язку з  постановою Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та в умовах повного лакдауну, про будь які масові заходи, на території Олешківської ОТГ, не може бути і мови.

Закликаємо жителів Олешківської громади бути обережними, цінувати своє життя та оточуючих і пам’ятати, що Водохреща це в першу чергу очищення душі.

Олешківська міська рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН