Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Під час реконструкції системи освітлення в Херсоні посадовець привласнив понад 100 тисяч

Слідчі Херсонського відділу поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури за оперативним супроводом Управління СБУ в Херсонській області повідомили про підозру колишньому директору комунального підприємства. Чоловік привласнив понад 110 тисяч гривень бюджетних коштів під час реконструкції освітлення у місті Херсон.

Правоохоронці встановили, що в 2017 році між комунальним підприємством та одним із підрядників був укладений договір на проведення реконструкції зовнішнього освітлення центральної вулиці міста.

– Під час слідства поліцейські з’ясували, що та той час керівник комунального підприємства підписав акт виконаних робіт, в який були внесені недостовірні данні про вартість, обсяги та види виконаних робіт. Слідчі призначили судово-економічну експертизу, результати якої підтвердили недостовірність вартості робіт. Внаслідок протиправних дій колишнім директором було привласнено понад 110 тисяч гривень бюджетних коштів, – повідомив начальник Херсонського відділу поліції Олександр Говорун.

За даним фактом слідчими Херсонського відділу поліції були відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.191 Кримінального кодексу України «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем» та за ч.1 ст. 366 ККУ «Службове підроблення».

Нині 34-річному колишньому директору комунального підприємства повідомили про підозру за фактами привласнення бюджетних коштів та службового підроблення. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Слідство триває.

Поліція Херсонської області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН