Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонця оштрафували на 85 тисяч за розповсюдження цигарок

За нелегальний продаж цигарок 30-річий мешканець м. Херсон заплатить понад 85 000 гривень штрафу.

Раніше у незаконному розповсюдженні тютюнових виробів зловмисника викрили працівники ГУ ДФС у Херсонській області спільно з працівниками Управління ВБКОЗ УСБУ України в Херсонській області.

Під час розслідування правоохоронці встановили, що для незаконного збуту цигарок різних найменувань, які були не марковані марками акцизного податку, чоловік використовував мобільні. Також замовити фальсифіковані цигарки можна було через інтернет сайт.

В подальшому співробітники провели ряд обшуків, під час яких виявили та вилучили фальсифіковані тютюнові вироби іноземного походження.

Понад 11 тисяч пачок були ввезені на територію України з порушенням митних правил. Орієнтована вартість вилученого складає 600 тисяч гривень.

На всі вилучені товарно-матеріальні цінності наразі судом накладено арешт.

За результатами розслідування мешканцю м.Херсон, який організував нелегальний продаж цигарок, було повідомлено про підозру.

В подальшому суд визнав 30-річного чоловіка винним у вчиненні злочинів та призначив йому покарання у вигляді штрафу в розмірі 85 тис. грн з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів. Наразі вирок суду вже набрав законної сили.

ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН