Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Скадовську придбали житло для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб

З листопада 2020 року у міській раді почала роботу комісія з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам при виконавчому комітету Скадовської міської ради.

Наразі на обліку міської ради перебуває 4 родини з числа внутрішньо переміщених осіб, які зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України. З метою забезпечення тимчасовим житлом внутрішньо переміщених осіб рішенням міської ради від 18 грудня 2020 року № 66 «Про придбання житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб» придбано трикімнатну квартиру у м. Скадоаську за рахунок відповідної субвенції з держаного бюджету в розмірі 378 тис. грн. та коштів міського бюджету в розмірі 181.2 тис. грн. Відповідну квартиру буде передано на баланс КП “Водне господарство”.

Надалі комісія з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам при виконавчому комітету Скадовської міської ради встановить пріоритетність надання тимчасового житла за бальною системою оцінювання потреб у житлі  родин, які перебувають на обліку міської ради.

Скадовська міська громада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН