Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні правоохоронці перевірили дотримання карантинних вимог

Поліція Херсонщини продовжує профілактичні відпрацювання та контролює виконання нових карантинних обмежень задля запобігання подальшого розповсюдження вірусу COVID-19. З початку нових вимог Кабміну поліцейські склали 185 адміністративних матеріалів за ігнорування санітарно-протиепідемічних правил карантину. Про це розповіли у прес-службі.

Рейдові групи з числа поліцейських, представників інших державних служб та органів місцевого самоврядування перевіряють магазини та заклади харчування, пасажирський транспорт, проводять роз’яснювальну роботу із перевізниками та представниками торгівлі. Крім того, поліцейські пояснюють громадянам важливість дотримання маскового режиму у транспорті та інших громадських місцях.

За словами заступника начальника обласного главку поліції Дениса Захарченка, з початку дії нових карантинних вимог Кабміну поліцейські Херсонщини склали 29 протоколів за порушення правил карантину та винесли 156 постанов громадянам, які категорично відмовлялись одягати захисні маски в громадських спорудах, будівлях та транспорті. Загалом від початку запровадження карантинних обмежень поліцейські Херсонщини склали 5323 адміністративних протоколів за ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей).

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН