Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині назвали переможців конкурсу “Прикрасимо громаду разом”

Нарешті дуже хвилююча мить – оголошення результатів конкурсу «Прикрасимо громаду разом», який проходив у рамках проекту «Моя громада – мій дім». Дякуємо усім учасникам, які дуже старалися і показали, як вони люблять місцевість, де вони проживають,  створюючи святкову  атмосферу для мешканців і гостей громади. А також із натхненням шукали цікаві та неординарні рішення у вторинному використанні старих речей та матеріалів.

Кожна команда – учасниця вже є переможницею, так як крім подарованих гарних емоцій, отримали командне гуртування, набуття  екологічних навичок, наповнення творчою енергією, а для декого і вихід із зони комфорту. Тому всі команди-учасниці отримають солодкі подарунки та дипломи за участь у конкурсі, але конкурс є конкурс і це мотивація наступного року взяти участь, так як ми вирішили конкурс проводити щорічно.

Отже, призові місця за результатами голосування розподілилися наступним чином:

І місце – команда Велетенської ЗОШ (локація у с-щі Велетенське), отримує 1000 грн. та картонні контейнери для сортування сміття.

ІІ місце –  команда Правдинського СБК (локація у с. Правдино), отримує 500 грн. та картонні контейнери для сортування сміття.

ІІІ місце – команда Дніпровського СБК (локація у с.Дніпровське), отримує картонні контейнери для сортування сміття.

Від організації «Трансформація»  та партнерів піцерії Sale&Pepe за активність та заклик  до запровадження екологічних дій  додатково командам – учасницям Велетенського ясла-садка та Білозерського центру дітей, юнацтва та молоді вирішили вручити картонні контейнери для сортування сміття.

Конкурс проходить в рамках реалізації проекту “Моя громада – мій дім” за фінансової підтримки Британської Ради в рамках Проекту “Активні громадяни” та піцерії Sale&Pepe.

Білозерка Інфо

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН