Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні організували зустріч для родин загиблих в АТО військових

Про це у соціальних мережах розповіла Інна Усачова.

7 січня, у родинному колі сімей Херсонських захисників, котрі полягли за Україну відбулась зустріч. Справжнє свято для мам бійців організував волонтерський центр допомоги ЗСУ на чолі з Галина Уманець, котра всіх об’єднала, португальські волонтери ” Янголи добра” , ГО ” Єдина родина Херсонщини” на чолі з Александр Сторчеус, окрема подяка Тетяна Сонько за проведену організаційну роботу серед родин та ОБЛАСНИЙ ПАЛАЦ КУЛЬТУРИ на чолі з Світланою Іванівною Івановою. Дякуємо за свято .

Чи не вперше за буремні роки стільки мам зібралось в одному місці. Спершу родини відвідали площу Свободи та Алею Героїв Незалежної України, де поеладними квітами та запаленими лампадками вшанували пам’ять синів, котрі вже не зможуть святкувати Різдво у родинному колі, але назавжди лишаються в серці великої української родини.

Далі у Обласному палаці культури відбувся святковий різвяний захід. Волонтери з центру допомоги ЗСУ організували для родин солодкий стіл з домашньою випічкою. Окремо дякуємо Ніна Куценко за солодкі шедеври.

А фахівці з обласного палацу культури провели цікаву святкову програму з незабутнім виконанням пісень. Окреме дякуємо за підхід до організації концерту Алла Кружилка.

Під час заходу мамам полеглих за Україну воїнів було роздано подарунки від португальських волонтерів ” Янголи добра”. Де крім солодощів були мальовничі українські хустки.

Дякуємо кожному організатору за хвилини сімейного Різдва, котрі вийшли такими теплими.

Слава Україні! З Різдвом Христовим!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН