Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Миколаївська обласна клінічна лікарня отримає кошти для виплат зарплат медперсоналу

Голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва разом із заступником голови Миколаївської облдержадміністрації Ігорем Кузьміним відвідали КНП «Миколаївська обласна клінічна лікарня» для вирішення питання із затримкою виплати заробітної плати медичному персоналу.

Звертаючись до керівництва лікарні Ганна Замазєєва зазначила що ситуація, яка склалася, – неприпустима, адже 700 працівників КНП «Миколаївська обласна клінічна лікарня» не отримали заробітну плату напередодні свят.

«Сімсот працівників КНП «Миколаївська обласна клінічна лікарня» не отримали заробітну плату. Медичний персонал, наші лікарі, які кожен день стикаються з хворобами та докладають максимум зусиль, залишились без коштів. Керівництво лікарні пояснило це тим, що лікарня не отримала вчасно кошти від НСЗУ, за рахунок яких передбачалось виплатити заробітну плату», – зазначила Ганна Замазєєва. 

Головний лікар Петро Римар пояснив, що зі сторони лікарні  було направлено листа до Південного міжрегіонального управління НСЗУ. Він також зазначив, що вільних залишків на рахунках лікарні для виплати заробітної плати медичному персоналу не було. Петро Римар надав необхідну інформацію про рух коштів та залишки на рахунках.

Голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва ознайомилась з відповідними документами, та переконавшись, що зважаючи на факти, провини керівництва лікарні немає і це дійсно технічна помилка НСЗУ, звернулася до Петра Римаря з проханням відтепер у виникненні будь яких подібних ситуацій повідомляти їй особисто.

“Вже сьогодні це питання вирішується та станом на 5 січня медичний персонал має отримати заробітну плату. Хочу зазначити, що відтепер у виникненні будь яких подібних ситуацій головний лікар повинен повідомляти негайно особисто мене. Оскільки ми є засновниками КНП «Миколаївська обласна лікарня», ми обов’язково вирішили б це питання – знайшли  фінансові установи, які надали б кредит або овердрафт. На жаль, так сталося, що керівництво лікарні звикло вирішувати усі питання самостійно. На майбутнє ми будемо працювати у команді та сядемо за стіл переговорів з НСЗУ, що допоможе нам запобігати таких прикрих випадків”, – наголосила Ганна Замазєєва. 

Миколаївська обласна рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН