Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До Миколаєва повернулась легендарна 79 окрема десантно-штурмова бригада

До Миколаєва із зони проведення операції об’єднаних сил повернулися військовослужбовці 79-ої окремої десантно-штурмової бригади.

 

Починаючи з весни миколаївські десантники виконували поставлені бойові завдання із захисту територіальної цілісності на донецькому напрямку разом з іншими у складі сил та засобів Об’єднаних сил.

 

З поверненням до мирного Миколаєва легендарних десантників, хлопців і дівчат вітали заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Ігор Кузьмін, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, командир 79-ої окремої десантно-штурмової бригади, полковник Олександр Луценко.

 

«Шановні воїни, вітаю вас із поверненням, гідно та успішно виконаними бойовими завданнями. Миколаївщина пишається вашою героїчною бригадою», – звернувся до захисників України заступник голови облдержадміністрації Ігор Кузьмін.

 

Цього дня військовослужбовці – хлопці і дівчата отримували військові та цивільні відзнаки й нагороди, Почесні грамоти та подяки, подарунки від представників обласної та міської влади.

 

«Воїни, ми повернулись виконавши гідно поставлені бойові завдання. Наразі нас чекає ще низка задач, для того, щоб підготуватися та успішно протистояти ворогу у майбутньому. Вірю у кожного, знаю, що зможемо та неодноразово ми це доводили»,- наголосив командир 79-ої окремої десантно-штурмової бригади, полковник Олександр Луценко, вітаючи особовий склад з поверненням до місця постійної дислокації.

 

Під час виконання бойових завдань 79 одшбр зазнала військових втрат.

 

Пам’ять полеглих Героїв вшанували покладанням квітів до Меморіалу загиблим воїнам-десантникам.

 

Наразі військовослужбовці частини займаються обслуговуванням військової техніки, озброєння та майна і зустрічатимуть Різдвяні свята зі своїми родинами.

Миколаївська ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН