Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні для молоді впроваджують Програму менторства

Програму менторства впроваджу голова Спілки жінок Херсонщини Ірина Ніколаєва. ВОна розповіла, як працює програма:

– Отже, я готова стати ментором для 5 молодих людей, які прагнуть якісних змін у своєму житті. Дізнатися про шляхи та лайфхаки, які допоможуть вашому становленню як особистості, професіонала та просто щасливої, реалізованої людини.

Хто такий ментор?
Це наставник, який безкоштовно ділиться своїм досвідом, повністю бере під своє «крило» молодих спеціалістів або просто амбітних юнаків і дівчат, що думають та прагнуть більшого.

Хто може взяти участь в моїй програмі наставництва?
Максимум п’ятеро учасників віком від 18 до 28 років. Які, наприклад, щойно отримали або отримують вищу освіту, шукають роботу. Або знаходяться у процесі створення власного бізнесу. Чи просто не знають, як знайти вихід з непростих обставин року, що минає. Головне – бути цілеспрямованими, відкритим до нового, готовими розвиватися та працювати над собою.

Що ми будемо робити?
Я протягую вам руку. І це не пусті красиві слова. Протягом останнього року до мене звертаються молоді люди, які просять допомогти в тому чи іншому питанні, поговорити з ними, спрямувати. Адже в нашому суспільстві існує освіта різних рівнів, курси та коучі на будь-який смак. Але не вистачає просто людського тепла, підтримки та розуміння, яке може дати наставник.

Навіщо мені це потрібно?
Щиро прагну робити добрі справи, надихаюся від успіхів інших. Це окрилює. Успіхи ваших учнів, якого б вони не були віку та статусу, радують та заряджають набагато більше, ніж власні. Спробуйте 

Готові розвиватися та драйвувати разом? Заповнюйте гугл-форму до 08.01.2021!

https://forms.gle/JMKvnKTNBdfkSGai6

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН