Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаївській області на трасі Н-11 ввели в експлуатацію дві ділянки

Н-11: ввели в експлуатацію 2 ділянки дороги

Колись одна з найгірших доріг України просто на очах перевтілюється. І все завдяки цілеспрямованій та злагодженій роботі команди професіоналів-дорожників.

На трасі Н-11 Дніпро-Миколаїв, км 298+000 – км 303+000 та км 303+000 – км 308+500 у районі сіл Михайло-Ларине та Калинівка введено в експлуатацію 2 ділянки дороги, протяжністю 10,5 кілометрів.

«За три місяці кропіткої праці ми маємо більше 10-ти кілометрів повністю відновленої, комфортної ділянки траси у напрямку Дніпра. А отже ще на один крок ми наблизилися до поставленої мети – відбудувати шляхову мережу Миколаївщини. Це надихає та мотивує рухатися далі, не збавляючи заданого темпу», – заявив очільник Служби автодоріг Владислав Невеселий.

Підрядна організація ТОВ ШБ «Альтком» розпочала ремонтні роботи на об’єкті у вересні цього року.

Для відновлення конструктиву дорожнього одягу підрядник використовував технологію холодного ресайклінгу з подальшим влаштуванням асфальтобетону та ЩМА.

Також виконані роботи з укріплення узбіч, влаштування водоскидів, прочистки труб, установки автопавільйонів та зупинкових майданчиків, тротуарів та з’їздів, встановлення бар’єрного огородження та дорожніх знаків, а також нанесення розмітки.

Нагадаємо, що поточний середній ремонт траси Н-11 Дніпро-Миколаїв виконується у рамках Програми Президента «Велике Будівництво». У 2020 році за цією програмою відновлюємо 4 дороги області: Н-14, Н-11, Т-15-13 та Т-15-07.

Миколаївська ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН