Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Президент Зеленський у Запоріжжі розповів, коли у місті добудують мости

Президент України Володимир Зеленський відвідав Запоріжжя у рамках робочого візиту. Там відкрили міст, який з’єднав Хортицький район з островом Хортиця. Таким чином було завершено перший етап будівництва нового мостового переходу у Запоріжжі між правим та лівим берегами Дніпра через острів Хортиця.

Багатостраждальний міст будують у Запоріжжі вже не перший рік. У липні 2019 року Зеленський заявив, що будівництво мостів у Запоріжжі необхідно відновити у 2020 році. Зокрема для цього необхідно виконати коригування проєктної документації.

Міський голова Володимир Буряк тоді повідомив, що Запоріжжя готове виділити з бюджету міста 15 мільйонів гривень на коригування проєкту будівництва мостів. І це було зроблено у серпні 2019 року. Свою частину коштів профінансувала і «Служба автомобільних доріг».

Наразі завершили першу чергу робіт на балковому мості та спорудах, які з’єднали Хортицький район з островом Хортиця. Загальна довжина ділянки 940 метрів. Роботи продовжать у наступному році, повідомили у міській раді.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН