Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Водіям та пасажирам Миколаївщини вкотре нагадали про дотримання протиепідемічних заходів

Громадський транспорт – одне з тих місць, де існує особливо великий ризик передачі інфекцій, адже зазвичай у замкнутому приміщенні досить тривалий час перебуває велика кількість людей, а дотримання соціальної дистанції є проблематичним. Саме тому під час епідемії коронавірусу особлива увага звертається на те, аби при наданні послуг з пасажирських перевезень були виконані всі застороги, передбачені вимогами  нормативних документів.

Здійснено моніторинг громадського транспорту робочою групою з контролю за вжиттям заходів із запобігання поширенню коронавірусної інфекції до складу якої входять представники Держпродспоживслужби, відділу поліції та райдержадміністрації.

23 грудня проведено обстеження в громадському транспорті приміського сполучення, що здійснює маршрутні перевезення з міста Вознесенськ до населених пунктів Вознесенського району.

Робоча група перевірила, чи мають водії і пасажири захисні маски і чи не перебуває в автобусі людей більше, ніж сидячих місць.

Здійснено інформаційно-роз’яснювальну роботу аби громадяни виконували встановлені карантинні вимоги, адже є нерозуміння, а інколи й ігнорування цих вимог.

Будьте обачними будь ласка виконуйте елементарні правила карантину. Не наражайте на небезпеку зараження себе та оточуючих людей. Усі мають чітко розуміти рівень небезпеки та максимально дотримуватися режиму обмежень.

Джерело

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН