Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До місцевих бюджетів Бериславщини надійшло майже 139 мільйонів гривень

За словами начальника Бериславської ДПІ Валентина Кондратенка, у січні – листопаді 2020 року до місцевого бюджету платники податків Бериславщини сплатили 138,8 млн гривень податків і зборів.

Традиційно у доходах місцевих бюджетів найбільшу питому вагу займає податок з доходів фізичних осіб – 86,6 млн гривень або 62 відсотки надходжень.

Також стабільно і суттєво поповнюють бюджети місцевих громад надходження з єдиного податку, який сплачують суб’єкти господарювання спрощеної системи оподаткування. На 01.12.2020 року ці надходження склали 26,2 млн гривень.

Важливим джерелом наповнення місцевої скарбниці Бериславського району залишається плата за землю. Загалом із початку року надійшло

21,8 млн гривень плати за землю.

Дієвими резервами надходжень до місцевих бюджетів Бериславщини залишаються: розширення бази оподаткування з податку на доходи фізичних осіб, акцизного збору, плати за землю, нерухомого майна, екологічного податку, місцевих податків і зборів, посилення заходів щодо детінізації відносин у сфері зайнятості населення та недопущення суб`єктами господарювання мінімізації сплати акцизного податку.

Пресслужба

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН