Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

За рік у Миколаївській області відремонтували 170 км автошляхів

Служба автодоріг у Миколаївській області з початку 2020 року відремонтувала 170 км автошляхів державного значення зі 189,5 км запланованих. На це було виділено понад 3 мільярда гривень. Про це під час брифінгу повідомив начальник САД у Миколаївсьій області Владислав Невеселий.

За його словами, сума, яку виділять на ремонт доріг Миколаївщини наступного року ще невідома, але може бути більшою у два рази.

За інформацією САД у Миколаївській області, влаштовано 169,4 км вирівнюючого шару та 130,8 км верхнього шару на різних автошляхах області.

“Наступна ділянка – це М-14. Це буде багатосмугова дорога, швидкісна, яка дасть можливість всій цій ділянці не заїжджати у Миколаїв, і створювати затори, а об’їжджати. Ключем до цього буде в нас японський міст”, розповів Владислав Невеселий.

Окрім цього, забезпечено проїзд за напрямками: Вознесенськ-Веселинове (Р-55), Олександрівка-Доманівка (Р-75), Березнегувате-Снігурівка (Р-81).

Також у рамках експлуатаційного утримання цьогоріч ліквідовано понад 230 тис.кв. метрів ям, що забезпечило проїзд на ділянках доріг М-14, Н-24, Р-55, Р-75, Р-81.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН