Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійську прикрашають головну новорічну ялинку міста

На площі перед міським Будинком культури працівники комунального підприємства «Таврійське ЖЕУ» прикрашають 10-метрову головну ялинку міста.

Традиційно до її встановлення долучаються всі комунальні підприємства міста. Водоканал встановлює каркас, який вбирається хвоєю. ЇЇ в понеділок доставили з лісового масиву села Костогризово. Але саму відповідальну частину виконують ЖЕКівці – вбирають іграшками та гірляндами. У підприємства для цього є і автовишка, і фахівець електромонтер для підключення світлодіодних гірлянд, так як акцент робиться на нічному освітленні ялинки.

Міськвиконком звертається до керівників підприємств, установ та закладів міста, приватних підприємців долучитися до новорічного прикрашання своїх будівель і створення святкового настрою.

«Запалення» головної ялинки заплановано на свято Миколая, 19 грудня. Зважаючи на карантинні обмеження, традиційного відкриття ялинки, розважальної програми і концерту творчих колективів Будинку культури цього року не буде. Але це не означає, що відміняється новорічне свято, символом якого є яскрава лісова красуня, до якої можна привезти дітей, повеселитися в новорічну ніч, сфотографуватися під ялинкою.

В ніч на 1 січня біля Будинку культури буде грати музика – для тих, хто звик зустрічати Новий рік біля ялинки. Інших розваг цього разу не буде. Мешканці міста повинні пам’ятати про обов’язкове носіння захисних масок та дотримання соціальної дистанції. Краще відсвяткувати Новий рік, дотримуючись всіх обмежень, ніж провести його на лікарняному ліжку.

сайт міста Таврійськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН