Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині нагородили лауреатів відзнаки «Юрист року»

Дев’ятий рік поспіль, у єдиній області України, вручається відзнака «Юрист року», яка заснована ГО «Союз юристів Миколаївщини” за підтримки Головного територіального управління юстиції в Миколаївській області.

Ця програма покращує імідж області, сприяє зміцненню зв’язків між юристами державного і громадського секторів, органів місцевого самоврядування.
Заступник голови Миколаївської ОДА Георгій Решетілов, за дорученням голови Миколаївської облдержадміністрації Віталія Кіма привітав та нагородив лауреатів відзнаки.

«Ви – юридична еліта і я впевнений, що нагорода «Юрист року Миколаївщини», як гідна оцінка вашої плідної діяльності та професіоналізму, стане заохоченням та поштовхом, аби не зупинятися на досягнутому. Кожен з вас стоїть на сторожі прав, свобод та інтересів кожної людини, які закріплені у законодавстві України. Своєю відданою працею ви допомагаєте Україні піднятися ще на один щабель до побудови правової, демократичної, європейської держави», – звернувся до лауреатів з привітальним словом Георгій Решетілов від імені голови Миколаївської ОДА Віталія Кіма.

Зазначимо, що у 2017 року Георгій Решетілов також отримав почесну відзнаку «Юрист року Миколаївщини».
За 2012-2020 рік на відзнаку було номіновано більше 400 людей, 128 із яких стали лауреатами. Відзначені юристи з Миколаєва, Первомайська, Вознесенська, Баштанки, Снігурівки, Нового Бугу, Южноукраїнська.

Миколаївська ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН