Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Деволанівський узвіз відремонтують в Одесі за 193 млн гривень

В Одесі анонсували капітальний ремонт Деволанівського узвозу, що в центрі міста. На роботи планують витратити 193 мільйони гривень, повідомив начальник управління державно-будівельного контролю міськради Олександр Авдєєв.

За його словами, дозвіл на проведення робіт видала консультативно-дорадча комісія управління державного архітектурно-будівельного контролю міської ради. Роботи відбуватимуться на ділянці протяжністю 761 метр, від вулиці Єврейська до узвозу Карантинний.

“Передбачена заміна конструкцій пішохідних тротуарів, заміна зовнішнього освітлення та водовідвідних споруд, водопроводу, каналізації, електричних мереж та мереж зв’язку”, – пояснив Авдєєв.

Олександр Авдєєв зазначив, що на проїжджій частині узвозу встановлять дорожні знаки та нанесуть розмітку. Також ремонт передбачає перекладення міського трубопроводу та встановлення пожежних гідрантів.

У межах капітального ремонту зовнішнього освітлення планують зробити декоративну підсвітку мостів Новікова та Строганова зі сходами на вулиці Жуковського та Грецьку.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН