Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Верхньорогачицькі платники отримали 912 адміністративних послуг

У Верхньорогачицькій ДПІ впродовж одинадцяти місяців 2020 року платники та громадяни отримали 912 безкоштовних адміністративних послуг. Про це повідомила начальниця Верхньорогачицької ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Олена Приходько.

Зокрема, видано 436 карток платників податків та внесено до паспортів громадян України інформацію про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Фахівцями податкової інспекції видано 184 відомості з Державного реєстру фізичних осіб-платників про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, зареєстровано 37 платників єдиного податку, надано 33 витяги з реєстру платників єдиного податку, зареєстровано 25 книг обліку доходів платникам єдиного податку.

За січень – листопад 2020 року спеціалісти Верхньорогачицької ДПІ надали практичну допомогу та індивідуальні консультації платникам під час реєстрації 15 РРО та видали 2 довідки на підтвердження статусу податкового резидента України.

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН