Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителі Чаплинського району отримали майже 3 тисячі безкоштовних адміністративних послуг

У Чаплинській ДПІ впродовж одинадцяти місяців 2020 року платники та громадяни району отримали 2847 адміністративних послуг. Про це повідомила начальниця Чаплинської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та  м. Севастополі Оксана Добрянська.

Зокрема, видано 1071 картку платників податків та внесено до паспортів громадян Україниінформацію про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Спеціалістами  податкової інспекції видано 654 відомості з Державного реєстру фізичних осіб-платників про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, зареєстровано 144платника єдиного податку, надано 218 витягів з реєстру платників єдиного податку, зареєстровано 170книг обліку доходів платникам єдиного податку та 55 книг доходів та витрат платникам, які обрали загальну систему оподаткування.

За січень – листопад 2020 року спеціалісти Чаплинської ДПІ видали 3 довідки на підтвердження статусу податкового резидента України. Також податківці надали практичну допомогу та індивідуальні консультації платникам під час реєстрації 55 РРО.

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН