Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині призначили нового очільника митниці

Наказом Голови Держмитслужби від 03.12.2020 року виконання обов’язків начальника Митниці в Херсонській області, Автономній Республіці Крим і м. Севастополі покладено на Ігоря ХРОМОВА. Про це повідомили на сторінці Чорноморської митниці у соцмережах.

Нагадаємо, що з 11 листопада 2020 року триває процедура реорганізації Чорноморської митниці Держмитслужби. Заходи здійснюються у відповідності до вимог пункту 1 Постанови Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2020 року № 895 «Деякі питання територіальних органів Державної митної служби», наказів Держмитслужби від 19 жовтня 2020 року № 460 «Про утворення територіальних органів Державної митної служби як відокремлених підрозділів» та від 27 жовтня 2020 року № 480 «Про реорганізацію територіальних органів Держмитслужби».

Чорноморську митницю Держмитслужби створено восени 2019 року, до зони діяльності якої входить Автономна Республіка Крим, місто Севастополь, Миколаївська та Херсонська області.

Внаслідок реорганізації створено Митницю в Херсонській області, Автономній Республіці Крим і м. Севастополі, до зони діяльності якої будуть входити Херсонська область та Автономна Республіка Крим і м. Севастополь.

Наказом Державної митної служби України від 07 грудня 2020 № 553 створено митні пости як структурні підрозділи Митниці в Херсонській області, Автономній Республіці Крим і м. Севастополі:
✅ митний пост «Каховка»
✅ митний пост «Крим»
✅ митний пост «Херсон»
✅ митний пост «Херсон – аеропорт»
✅ митний пост «Херсон – порт».

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН