Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запорізькій області майже 105 тисяч земельних ділянок зареєстровано в режимі онлайн

На сьогодні у Запорізькій області інженери-землевпорядники завдяки електронному сервісу зареєстрували у Державному земельному кадастрі 104 976 земельних ділянок.

Найбільше ділянок зареєстровано у Токмацькому (14 726), Мелітопольському (10 746), Запорізькому районах та м. Запоріжжі (10 709), Бердянському (6 690), Вільнянському (7 081) та Оріхівському (5 260) районах Запорізької  області.

Сертифіковані інженери-землевпорядники здійснюють реєстрацію земельних ділянок у Державному земельному кадастрі в режимі онлайн через e.land.gov.ua за декілька хвилин. Такий сервіс заощаджує час та зусилля громадян, робить процес реєстрації прозорим, усуває суб’єктивні фактори при реєстрації земельної ділянки.

Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» з 1 січня 2015 року на всій території України органи земельних ресурсів надають послуги через Центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які створені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування. Громадяни можуть ознайомитися з адресами Центрів на офіційному сайті Держгеокадастру.

Запорізька ОДА за матеріалами Урядового порталу

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН