Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Населення Таврійська розрахувалось з комунальниками на 93 %

Населення Таврійська сплатило всього 85,4 % від нарахованої в листопаді квартплати, та на 89,2 % розрахувалося з КП «Комунальний сервіс» за збирання побутових відходів. Про це під час щотижневої апаратної наради повідомив заступник міського голови Олександр Павлюк.

При цьому, за споживання води мешканці Таврійська та селища Плодове сплатили 106,4 % від нарахованого за місяць.

Як доповів Олександр Михайлович, по місту продовжуються роботи з реконструкції лікарняного комплексу та вуличного освітлення.

На міській лікарні, що по вул. Каховська, 30, працює 20 будівельників, які ремонтують будівлю станції швидкої допомоги. Наразі, вони перекривають і утеплюють дах.

Як повідомив начальник «Таврійського ЖЕУ» Олександр Главацький, на підприємстві йде підготовка до монтажу лінії вуличного освітлення на вул. Уляни Громової в селищі Плодове. Міський голова Микола Іванович Різак дав доручення, запустити лінію до кінця цього тижня.

За інформацією директора «Таврійського водоканалу» Віктора Пономаренко, минулого тижня його підлеглі зробили обхід водопровідної мережі міста, виконали 4 заявки в приватному секторі, зробили повірку імпульсних лічильників.

Офіційний сайт міської ради

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН