Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські діти відвідали школу «Майбутнього інженера»

30 жовтня 2020 року відбулась зустріч учнів 9-10 класів Херсонської спеціалізованої школа I-III ступенів № 30 в рамках Школи майбутнього інженера, яка організована та проведена факультетом архітектури та будівництва Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Із привітальним словом виступила декан факультету архітектури та будівництва Руслана Бабушкіна.
Всі присутні отримали інформацію щодо довузівської підготовки та міжнародної освіти, у тому числі були роздані буклети з інформацію про університет фахівцем з профорієнтації Центру довузівської підготовки та міжнародної освіти – Оксаною Романовою.

Учні ознайомились із переліком спеціальностей факультету архітектури та будівництва, а також з умовами вступу до Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Із презентацію спеціальностей факультету виступили: завідувач кафедри будівництва, Мечислав Чеканович, кандидат технічних наук, доцент; завідувачка кафедри землеустрою, геодезії та кадастру, Наталія Дудяк, кандидат економічних наук, доцент; Морозов В.В., професор кафедри гідротехнічного будівництва, водної інженерії та водних технологій, кандидат сільськогосподарських наук.

Професор кафедри гідротехнічного будівництва, водної інженерії та водних технологій – Олексій Морозов наочно показав «Майбутнє водної інженерії» на прикладі гри «Моя мрія».

Особливу зацікавленість у майбутніх абітурієнтів викликала участь у проведенні експериментів на тему «Фізика і світ» під керівництвом кандитата хімічних наук, доцента кафедри будівництва – Олександра Кияновського.

Із презентацією за темою «Що таке архітектура? Хто такі архітектори, і що з цим робити?» виступив Андрій Луцик, асистент кафедри будівництва, який надав відповіді на всі ці запитання.

Зустріч закінчилася брейк-кавою та фотографуванням у фотозоні.

Херсонський державний аграрно-економічний університет

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН