Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині закривають поштові відділення у селах

“Закриття пошти на селі, на мою думку, прирівнюється до перших кроків знищення села”, – пише у соціальних мережах його мешканка Наталія Обуховська. Йдеться про населений пункт Хлібодарівка Чаплинського району, мешканцям якого повідомили про ліквідацію відділення.

За її словами нещодавно Хлібодарівська сільська рада надала затишне приміщення для розташування відділення “Укрпошти”. Для облаштування зробили чимало роботи – ремонт, вставили вікна та двері, купили нові меблі, обігрівач. Внаслідок довгих пошуків, все ж таки знайшлися люди, які згодилися працювати на пошті за невелику оплату, яку пропонує підприємство.

Місцеві мешканці оборюються, адже пошта слугує єдиним комунікаційним джерелом для пенсіонерів: тут вони отримують виплати та сплачують комунальні послуги:

“І, що отримали наразі? Керівництво Укрпошти заявило: Хлібодарівку буде тепер обслуговувати пересувна бригада на автомобілі. Виникає питання, чому приватна компанія “Нова Пошта” процвітає і працює майже щодня, а “Укрпошта” іде на закриття і скорочення штату? При тому, що на відділенні завжди була черга, люди сплачували платіжки за газ, світло, отримували посилки та листівки, пенсіонери отримували пенсію. Наші листоноші Галина Головаченко та Ірина Гусаревич відповідально та серйозно ставляться до своїх обов’язків”.

Також у дописі зазначають, що очільниця сільської ради Тетяна Домбровська мала розмову з керівництвом, але вони притримуються своєї позиції.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН