Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одна з районних газет Херсонщини відзначає 90-річний ювілей

30 листопада голопристанська газета з чудовою, милозвучною назвою «Тронка» відзначає 90-річчя з дня виходу першого номера. Щиро вітаємо колектив редакції, читацький загал і актив газети зі славною датою.

Часопис пройшов непростий і славний шлях – від «За перемогу соціялізму», «Південної комуни» і «Заповітів Леніна» – до «Голопристанського вісника» і нинішньої «Тронки». Змінювалися не тільки назви, а й засновники, тиражі, поліграфічне виконання, тематика і проблематика публікацій. Але незмінне одне: газета завжди була і залишається близькою читачеві, їй довіряють, її читають. Вона створює літопис рідного краю, є відмінною школою майстерності для декількох поколінь журналістів.

Зараз видання переживає складні часи. Тож бажаємо колективу редакції, щоб ніякі децентралізації, оптимізації та інші реформації не стали на заваді виходу «Тронки» у світ, аби вона й надалі приходила у домівки жителів Голопристанщини, залишалася вірною своєму найвищому судді – читачеві.

Творчого натхнення і всіляких гараздів тим, хто творить «Тронку» зараз, зростання читацької аудиторії й тиражу, фінансової стабільності та примноження творчих здобутків.

Правління Херсонської обласної організації НСЖУ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН