Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Одещині оновили харчоблоки шкільних їдалень

У 2020 році з державного бюджету були спрямовані кошти на оновлення шкільних харчоблоків. 1809 шкіл в Україні отримують нове обладнання. З них і 101 заклад загальної середньої освіти Одещини. Модернізацію харчоблоків профінансовано на засадах співфінансування з місцевих бюджетів.

За нашою інформацією, більшість ЗССО області вже отримала необхідне устаткування і наразі триває монтаж обладнання. В деяких районах ще продовжуються придбання.

«Незважаючи на те, що сьогодні дійсно освітній процес триває в особливих умовах,Одеська обласна державна адміністрація та Департамент здійснює реальні кроки на шляху модернізації освіти, у тому числі шкільного харчування. Цьогоріч давня потреба в заміні старого обладнання буде вирішена. Я взяв це питання під особистий контроль. Без перебільшення є очевидним, що покращення умов приготування їжі – справа не менш важлива, ніж оновлення навчальних класів чи придбання комп’ютерного обладнання. Якісне харчування – запорука здорового розвитку наших дітей»,- зазначив директор Департаменту освіти і науки ОДА Олександр Лончак.

Департамент освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН