Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Автомобілісти Херсонщини відзначають професійне свято (Відео)

День автомобіліста — особливе свято, яке відзначається щорічно в останню неділю жовтня. Воно об’єднує працьовитих і відданих дорозі людей. Одне з найпотужніших автопідприємств на півдні України — «Корсар» у місті Скадовськ.

Підприємство має сучасний рухомий склад транспортних засобів, власну автобазу та професійний колектив. Всі ці складові дали можливість автоперевізнику вийти на ринок міжнародних перевезень і стати провідним автопідприємством Херсонської області. «Корсар» здійснює міжнародні, міжобласні, міжміські і внутрішні автоперевезення.

Директор автопідприємства Василь Гребенюк розповів: «Сьогодні «Корсар» — одна з найбільш сучасних фірм, яка займається пасажирськими перевезеннями населення, гостей міста, відпочивальників. Мінімальний рівень комфорту автобусів — три зірки. Міжнародні рейси — це додаткова відповідальність для водіїв і підвищені вимоги до транспортних засобів. У Херсонській області мало перевізників, які здійснюють міжнародні рейси. «Корсар» — один з перших. На таких маршрутах у нас працюють “Neoplan”, “MAN”, “Mercedes” ». Також Василь Вікторович зазначив, що всі водії мають досвід роботи. Вони надійні, вміють спілкуватися з пасажирами та допомагати їм у вирішення проблем, які виникають під час поїздки.

На першому місці — безпека пасажира. Тому автобуси доглянуті за всіма технічними показниками. Відповідальними за підтримання належного рівня безпеки є висококваліфіковані спеціалісти підприємства.

«Ми маємо власних майстрів, які професійно здійснюють навіть капітальний ремонт. Все це робиться на власній території, таким чином ми економимо кошти», — зазначив Василь Гребенюк.

Карантин, звісно, вніс свої корективи в роботу підприємства, адже мова йде і про відповідальність перед колективом.

«Підприємство зазнало деяких збитків, але нам вдалося зберегти трудовий колектив. Працівникам була надана підтримка уряду. Ми працюємо, займаємося перевезенням школярів та членів дачних кооперативів», — прокоментував Василь Вікторович. Також він додав, що працюють внутрішньообласні та міжміські рейси: Київ — Дніпро, Миколаїв — Херсон.

25 жовтня — День автомобіліста, який цьогоріч співпав з місцевими виборами. Символічно, адже автотранспортна галузь України потребує оновлення! А підприємство, яке знаходиться у курортному містечку Скадовськ повинно знову переорієнтувати свою роботу, бо до складу Скадовської ОТГ увійдуть нові населені пункти. Тому для жителів мають бути створені умови для пересування як територіальною громадою, так і областю та районом.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН