Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Важливо не допустити фальсифікацій – Ігор Колихаєв

Вже цієї неділі, 25 жовтня, ми голосуватимемо за зміни Херсона. Вибори – це єдиний та справжній спосіб впливу на владу, переконаний Ігор Колихаєв. Свою офіційну позицію він висловив на особистій сторінці у Фейсбуці.

«Я вдячний вам за підтримку. Навіть не очікував. Окреме спасибі всім, хто поставив собі нашу нову рамку – «наш мер», тепер своїх здалеку видно.
В цьому році Херсон чекають воістину історичні вибори. Не так давно був опублікований оновлений рейтинг міст України за зручністю для життя. Автори цього разу більше уваги приділяли медицині і безпеці, а також тривалості життя. Вгадайте, яке місто тупцює в самому кінці списку? Правильно – Херсон. Щоб було зрозуміло, за весь час проведення подібних рейтингів, наше місто ніколи не конкурувало з іншими розвиненими населеними пунктами України. А адже потенціал і можливості у нас для цього є. Тоді в чому проблема? Як завжди – в голові. І в даному випадку – голові міському.

Якщо ви все-таки приймете рішення голосувати за мене, то повинні розуміти наступне. Якщо я беру на себе відповідальність, то процес контролюю особисто. Знаю, що деяким городянам це не сподобається, але піднімати місто ми будемо разом: робота знайдеться кожному. Перебудовувати своє розуміння про місто – це теж робота. Ми не дамо більше смітити на вулицях, мародерствувати або хуліганити. Моя команда готова працювати в форматі 24/7, але це не означає, що городяни не братимуть участі у приведенні міста в порядок. Це наш спільний дім і реконструювати його ми будемо разом.

Зізнайтеся, що 25 жовтня, в день виборів, багато хто планує залишитися вдома і нікуди не ходити. Я б просив вас подумати ще раз. Неважливо, за кого ви віддасте свій голос. Важливо не допустити фальсифікацій. А ВОНИ БУДУТЬ! Я знаю, до чого готуються в інших штабах, де мета одна: не допустити мене і команду «НАМ ТУТ ЖИТИ!» до управління містом. Зрозуміло чому: я говорю про це з першого дня – місто буде жити за іншими правилами, чесним. У відповідь на це ви читаєте про мене всяку єресь.

Не дайте себе ошукати: вибори – ЄДИНИЙ справжній спосіб впливу на владу. Тому навколо них завжди такий ажіотаж. Крім того, участь у виборах знижує ризик фальсифікацій. Чим більше народу прийшло на виборчу дільницю (т.зв. явка виборців), тим складніше підробити результати голосування. А значить результат виборів – абсолютно точно – залежить ТІЛЬКИ від нас», – написав Ігор Колихаєв.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН