Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Херсонському державному університеті обрали нову голову профспілкового комітету

Про це у соціальних мережах повідомив ректор ХДУ Олександр Співаковський.

Від вміння людини слухати і чути, аналізувати та робити вибір залежить її майбутнє!

На звітно-виборчій конференції профспілки студентів обрали нового голову профспілкового комітету — студентку 1 курсу магістратури факультету української й іноземноі філології та журналістики Ангеліну Руденко! Щиро вітаю Ангеліну і бажаю багато ідей та натхнення! Університет завжди підтримає, адже разом зі студентами ми працюємо над досягненням наших спільних цілей.

Ми не продаємо дипломи, а формуємо умови для капіталізації молоді! В пріоритеті ХДУ — якість, основою якої є доброчесність. Для цього у Науковій бібліотеці нашого вишу відкрито доступ до онлайн-сервісу «Unichek» (віддаленої інформаційної системи, рекомендованої МОН) для перевірки всіх робіт на ознаки плагіату.

Адміністрація університету створює та удосконалює інструменти комунікацій (Telegram-канали, Viber-групи) та платформи для забезпечення реальної академічної свободи студентів (можливість обирати 25% дисциплін навчального плану).

Інфраструктура та матеріально-технічна база університету – те, що забезпечує комфортні умови для студента, аби тут хотілося перебувати 24/7/365: wi-fi, сучасні коворкінг-зони та бібліотеки, спортивні зали, басейн, СОТ «Буревісник», ботанічний сад.

Опитування учасників освітнього процесу — важлива інстититуціальна вимога. Ми запустили масштабне анкетування серед студентів стосовно навчального процесу, соціальної тематики, ставлення до дистанційних контекстів, які накрили всіх нас у зв’язку з пандемією. Чудова ініціатива профспілкового комітету — анонімне опитування, у якому вже взяло участь 1790 студентів! Але воно ще триває . Аналіз відповідей допоможе нам почути студентів та реагувати на їх запити. Адже філософія нашого університету — студентоцентризм. В його основі — свобода, яку треба розглядати як інструмент створення Щастя не тільки для себе, але і для тих, хто поряд з вами.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН