Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Оглядовий майданчик поруч з античним поселенням “Золотий мис” облаштували на Херсонщині

Працівниками комунального підприємства “Надія” облаштовано оглядовий майданчик поруч з античним поселенням “Золотий мис” у с. Широка Балка.

Попереду багато роботи із влаштування туристичної навігації, встановлення сміттєвих баків, велопарковок, туалетів.
Віримо в те, що реалізація проектів з місцевого економічного розвитку стимулюватиме розвиток підприємництва навколо обслуговування туристів, а значить – створить умови для самозайнятості населення, допоможе місцевому бізнесу знайти свою нішу в забезпеченні туристів товарами і послугами, покращить інвестиційну привабливість та імідж громади.

Нагадуємо, що облаштування оглядового майданчику зроблено в рамках проекту “Створення пішохідно-велосипедних маршрутів і зон з покращеною інфраструктурою з елементами туристичної навігації в Станіславській ОТГ” за підтримки партнера Програми DOBRE, що надала громаді все обладнання за проектом. Внеском громади є роботи із облаштування.

З проектом можна ознайомитися за посиланням https://stanislavskaotg.dosvit.org.ua/…/marshruti…

P.S. Звертаємося до жителів громади! Будьте патріотами своєї громади, бережіть ті починання, що запровадженні. Якщо ви стали свідком вандалізму чи руйнування комунального майна, будь ласка, повідомляйте Станіславську сільську раду та поліцію.

Станіславська ОТГ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН