Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одеський велосипедист потрапив до книги рекордів України

Веломандрівник з Одеси Руслан Верін потрапив до Національного реєстру рекордів України за “найвище сходження на вулкан з велосипедом”. Про це повідомив сам Верін на своїй сторінці в Facebook.

У лютому під час навколосвітньої подорожі на велосипеді Руслан піднявся на вулкан Утурунку, що в Болівії, висотою 6008 метрів над рівнем моря.

“Ось це справжнє випробування! Я не звертав увагу вже на підйом. Просувався по 100 кроків, якимось дивом знаходячи сили на 4 ходки. І кожну ходку я завершував, падаючи без сил. Не знаю, у що трансформував біль і втому. Але якимось дивом я піднявся на 6006 метрів над рівнем моря – це мала вершина”, – написав Верін.

Чоловік розповів, що йому було страшно через таку висоту і він хвилювався за своє життя. Однак Руслан принципово ніс із собою всі свої речі, навіть сміття. Під кінець дороги в нього закінчувалася вода, замість неї він пив сніг.

Під час подорожі Верін припустив, що може стати першим в Європі, кому вдалося подолати висоту понад 6000 метрів на велосипеді.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН