Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одеський велосипедист мандрує містами Землі (фото)

Одеський веломандрівник Руслан Верін перед початком 2020 року заїхав в саме “найвище” місто на Землі – Ла-Рінконада в Перу.

“Спочатку я планував їхати прямо в Болівію, але випадково натрапив на місто Ла-Рінконада, яке знаходиться в Андах, збоку озера Тітікака. І коли на карті поряд з назвою з’явилися цифри 5100 метрів над рівнем моря, то природно мені стало цікаво як таке може бути”, – написав сам мандрівник на своїй сторінці Facebook.

Місто населяють 30 тисяч чоловік, що займаються видобутком золота. Тут суворий клімат незважаючи на те, що Ла-Рінконада знаходиться в екваторіальній зоні. У місті немає каналізації, проблеми  з водопроводом, відсутні дороги, а його вулиці і околиці захаращені стихійними звалищами.

Через підвищений вміст ртуті в повітрі та грунті, тут вкрай несприятлива екологія. Однак всі ці жахи не заважають рости населенню міста, куди стікаються всі бажаючі заробити грошей на видобутку золота.

Вечорами шахтарі добре випивають і влаштовують бійки, які часто закінчуються вбивствами на побутовому грунті. Звичайно ж злочини ніхто не розслідує, так як в місті слабо розвинена офіційна влада і правоохоронні органи.

Та Руслан сміливо запевнив, що відвідати таке особливе місто Землі – це надзвичайно цікаво, пишуть Незалежні новини.

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН