Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ігор Сирота: За досягненнями Каховської ГЕС стоїть наполеглива праця та професіоналізм колективу

На Каховській ГЕС відбулись урочистості з нагоди 65-тої річниці пуску першого гідроагрегату станції, в яких взяли участь члени Наглядової ради та генеральний директор Укргідроенерго.

Генеральний директор Ігор Сирота та голова Наглядової ради Валентин Гвоздій  привітали колектив станції з ювілейною датою.

«Звичайно, за досягненнями Каховської станції стоїть наполеглива праця та високий професіоналізм колективу. Завдяки вашій праці підприємство залишається одним із провідних в Україні. Прийміть щиру вдячність за вашу сумлінну роботу, наполегливість, виняткову самовіддачу та результативність у виконанні своїх фахових обов’язків» – зазначив у своїй промові Ігор Сирота.

Голова Наглядової ради Валентин Гвоздій відзначив: «Незважаючи на те, що Каховській ГЕС виповнилося 65 років, вона має чудовий стан, технічно переоснащена та відповідає всім вимогам сучасності. Крім того, саме завдяки спадковості поколінь, щоденній наполегливій праці всього колективу, Каховська ГЕС розвивається та є взірцем традицій і досягнень гідроенергетиків».

Під час церемонії нагородження, за вагомі досягнення в роботі, високу професійну майстерність та значний особистий внесок у виконання завдань з виробництва електричної енергії, проведення реконструкції та забезпечення надійної експлуатації Каховської гідроелектростанції, нагрудним знаком «Почесний працівник Укргідроенерго» були відзначені  п’ять співробітників станції, ще чотирнадцять отримали грамоти і подяки від керівника найбільшої гідрогенеруючої компанії України.

Також директор Каховської ГЕС Олег Пащенко вручив подяки від  міського голови Нової Каховки, їх отримали п’ять співробітників станції.

Пресслужба Каховської ГЕС

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН