Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Бериславщині платники податків звітують онлайн

Нині на Бериславщині проходить широка інформаційно – просвітницька кампанія серед громадян та суб’єктів господарювання під гаслом «Звітуй дистанційно – дій професійно!». «Якщо раніше підприємцям доводилось стояти в чергах, щоб подати звітність, то сьогодні це робить програмне забезпечення всього за п’ять хвилин», – коротко окреслив переваги е-звітування начальник Бериславської ДПІ Валентин Кондратенко.

Наразі для зручності платників податків запроваджено сервіс «Електронний кабінет платника». Скористатися ним можливо цілодобово як з персональних комп’ютерів, так і зі смартпристроїв. Працює сервіс безкоштовно. Він допомагає сформувати та надіслати до органів ДПС податкову звітність, запити на отримання інформації, заяви для реєстрації платниками окремих податків. Також платник може у режимі реального часу отримати доступ до особистої інформації, наприклад, отримати відомості про суми отриманих доходів і утриманих податків, стан поданої звітності та інше.

Усі відвідувачі Бериславської ДПІ отримують від податківців тематичні пам’ятки та інформаційні листівки «Електронний підпис: що необхідно знати підприємцю», «Про можливості та переваги Електронного кабінету» та зразки по заповненню форми заяви для отримання електронного цифрового ключа.

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН