Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Внаслідок тривалої хвороби пішов з життя херсонський лікар Ігор Полюх

Про це повідомляє адміністрація та колектив Комунального некомерційного підприємства «Херсонська обласна клінічна лікарня».

18.10.2020 року внаслідок тривалої важкої недуги пішов з життя Полюх Ігор Іванович, організатор охорони здоров’я вищої категорії, заступник директора з медичної частини.

Свій трудовий шлях Ігор Іванович почав з 1980 року лікарем-хірургом лікарні Комсомольського району, потім працював в УВС Миколаївської області, в період з 1995 року по 2002 рік обіймав посаду начальника відділу кадрів управління охорони здоров’я Херсонської облдержадміністрації, з 2002 року почав працювати в Херсонській обласній клінічній лікарні спочатку лікарем-терапевтом приймального відділення, а з 2003 року по лютий 2020 року обіймав посаду заступника директора з медичної частини.

За весь період роботи Ігор Іванович неодноразово був нагороджений грамотами та подяками департаменту здоров’я, обласної державної адміністрації, нагороджений Почесною грамотою Верховної Ради України «За особливі заслуги перед Українським народом», Подякою МОЗ України «За вагомі досягнення у професійній діяльності».

Полюх Ігор Іванович усе своє життя вирізнявся стійкістю характеру, силою духу та наполегливістю. Він був людиною мудрою, врівноваженою, чуйною, доброю, ніколи не забував про проблеми тих, хто поруч. Хтось із великих сказав: «Коли помирає людина, світ стає біднішим, бо втрачає те, чим вона жила, як сприймала все, що її оточувало, якою багатою і щедрою була її душа, сутність». Боляче, невимовно боляче говорити і писати ці слова про Ігоря Івановича — особистість справді неординарну, яскраву, невтомного і самовідданого організатора медицини, хорошого колегу.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН