Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Україні відзначили День працівника харчової промисловості

Вітання розмістив Олександр Касьяненко.

Сьогодні, 18 жовтня, в Україні відзначають День працівників харчової промисловості! Особисто для мене це особливе, рідне, свято, і я щиро пишаюся тим, що маю повне право віднести себе до харчовиків України! Ось вже 15 років успішно працює підприємство “Наш продукт”, одним із засновників якого є я. Завдяки його діяльності українці мають на своїх столах смачну кабачкову ікру, соки, багато іншої якісної овочевої та м’ясної консервації, а наші господині готують найсмачніший борщ з томатною пастою ТМ “Наш продукт” і “Меркурій”.
Як для голови правління Скадовського районного споживчого товариства для мене велика честь усі ці роки працювати з колективом Скадовського хлібокомбінату – підприємства з понад півстолітньою історією – і разом покращувати якість скадовського хліба, робити все для того, щоб жителі та гості нашого міста і району обирали саме скадовський хліб!

Шановні мої колективи, дорогі мої колеги, я вас дуже люблю і сердечно дякую вам за вашу відданість роботі і за те, що у кожен день своєї праці ви вкладаєте часточку свого серця! Пишаюся нашою спільною справою!

Принагідно вітаю з професійним святом усіх харчовиків України! Нехай нас супроводжує успіх і ніколи не згасає вогонь бажання творити для людей! Адже наша задача – не просто забезпечити рентабельність підприємств, а забезпечити наших громадян якісним продовольством. Щоб на українських столах був і хліб, і до хліба!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН