Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні вшанували пам’ять Олега Мішукова

Талановитого науковця, мудрого керівника та шановану людину згадують сьогодні колеги, друзі та близькі Олега Мішукова. Пам’ятний допис про колегу написав ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський.

Завзятий і талановитий, людина з блискучим розумом та неперевершеним почуттям гумору. Він так рано пішов з життя, але залишив світлий спомин про себе та свої добрі справи. Сьогодні Олегу Васильовичу Мішукову виповнилося б 57.

Він був не просто генератором та імплементатором геніальних ідей, він умів об’єднувати зацікавлених людей навколо них. Це допомогло успішно реалізувати свій масштабний проєкт – Херсонський академічний ліцей, який сьогодні носить його ім’я. Справжній шлях від мрії до реальності! Олег Васильович мав особливість: він був готовий змінюватися незалежно від обставин. Це сприяло його життєвому успіху. Він не любив нудьгувати, не сидів на місці, постійно рухався вперед. Він пішов з життя, але його думки та переконання живуть і сьогодні. Тому з теплотою та посмішкою згадую Олега Васильовича, який дуже любив життя і творив власну історію.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН