Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні проведуть публічну консультацію «Оновлення Угоди про Асоціацію з ЄС: потреби та очікування бізнесу Херсонщини»

15 жовтня 2020 року з 15:30 до 17:00 у Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Гончара (м.Херсон, вул. Героїв Крут, 2) відбудеться публічна консультація «Оновлення Угоди про Асоціацію з ЄС: потреби та очікування бізнесу Херсонщини» .

Захід проводиться за сприяння Офісу Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України і Центру спільних дій та за підтримки UK Аid та Національного Демократичного Інституту Міжнародних Відносин.

У процесі формування обґрунтованої та реалістичної позиції Уряду у майбутньому переговорному процесі з ЄС щодо оновлення та модернізації торговельної частини Угоди про асоціацію з ЄС – Поглибленої і всеохоплюючої зони вільної торгівлі – пропозиції представників бізнес-спільноти є ключовими.

До обговорення пропонуються наступні питання:

1. Угода про асоціацію – 5 років, що змінили структуру торгівлі з ЄС. Наскільки регіональний бізнес зміг скористатися можливостями ПВ ЗВТ з ЄС?

2. Які є перешкоди для ефективного використання можливостей в торгівлі з ЄС?

3. Якої державної підтримки потребує бізнес Херсонщини для виходу на ринок ЄС?

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН