Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині пішов з життя заслужений журналіст України

Знову втрата у херсонській журналістиці… На 85-му році життя пішов у засвіти заслужений журналіст України, поет, член НСЖУ Анатолій Петрович КУШКО. Про це повідомили колеги у соціальних мережах.

Через все його пройшла любов до радіо, журналістики і літератури. Після служби радистом у Чорноморському флоті працював у Херсонській облтелерадіокомпанії на різних посадах – від радіотехніка-звукооператора до редактора служби новин. Закінчив факультет журналістики Київського держуніверситету ім. Т. Шевченка. Майже 30 років обіймав посаду власного кореспондента Українського радіо по Херсонській області. Радіожурналістиці Анатолій Петрович сповна віддавав свій життєвий досвід, глибокі фахові знання, душевні пориви, щедро допомагав освоїтися у нелегкій і відповідальній професії молодим. Заслуги А. П. Кушка у розвитку інформаційного простору області та країни високо оцінені – йому було присвоєно почесне звання заслуженого журналіста України. Останній запис у трудовій книжці: доцент кафедри журналістики Міжнародного університету «Україна».

Численні зустрічі з людьми різного віку, різних професій і світоглядів проклали шлях талановитого журналіста до поезії. Він в основному писав вірші гумористичні та сатиричні, не цурався й лірики. Його книжки поезій «Секреты жизни», «Смійтесь по-херсонськи», «Життєві кольори» сприяють доброму настрою читачів. Готував до видання нову книжку. Та не судилося… Хвороба виявилася невблаганною.

Був Анатолій Петрович людиною скромною, порядною, відповідальною та працьовитою. Таким і залишиться назавжди у серцях всіх, хто працював з ним, знав цю високообдаровану людину.

Висловлюємо глибокі співчуття рідним і близьким Анатолія Петровича з приводу непоправної втрати.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН