Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Студенти-медики провели захід до Всесвітнього дня психічного здоров’я

Сьогодні у Бериславському медичному фаховому коледжі відбувся захід, присвячений Всесвітньому дню психічного здоров’я. В Україні Всесвітній день психічного здоров’я відзначають щорічно 10 жовтня з 1992 року, щоб привернути увагу до цієї проблеми та скоротити поширення депресивних розладів, шизофренії, хвороби Альцгеймера, наркотичної залежності, епілепсії та розумової відсталості.

Студенти 142 групи медичного коледжу підготували проєкт «Молоді люди і психічне здоров’я в мінливому світі», де розглядали прояви, стан психічного здоров’я в Україні і в усьому світі, найбільш ефективні способи підвищення стресостійкості і профілактики психічного здоров’я.

Згідно статистики 1,2 млн. українців (це більше 3 % всього населення) страждає психічними розладами, і цей показник з кожним роком зростає. Вже котрий рік поспіль Україна посідає перше місце за кількістю психічних розладів у Європі – майже 2 мільйони щороку стають пацієнтами психіатричних лікарень.

Важливо, щоб кожна людина, обираючи той чи інший спосіб життя, взяла до уваги не тільки збереження фізичного здоров’я, але й дбала про свій задовільний психічний стан!
Будьте здорові!

Бериславський медичний коледж

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН