Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонському виші студенти змагалися за звання найкращих спортсменів

Вже в одинадцяте спортивна та завзята молодь Херсонського державного університету зібралася на традиційний День спорту, який відбувся у виші 7 жовтня. Організатором та ініціатором змагань виступив спортивний клуб ХДУ.

Студентів привітали проректор із соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Сергій Кузнецов та декан факультету фізичного виховання та спорту Іван Глухов. «Херсонський державний університет зберігає та примножує традиції, у тому числі й спортивні! Молодь має можливість проявити себе. А у майбутньому – представляти спортивні інтереси ХДУ на всеукраїнському рівні», – зауважив Сергій Кузнецов.

З програмою змагань присутніх ознайомив головний суддя змагань Олександр Еделєв. Цьогоріч це традиційний крос пам’яті Олега Мішукова, спартакіада з волейболу-мікс, шахи та міні-футбол.

З ентузіазмом, спортивним запалом та завзяттям сприймає такі заходи й молодь. Як зауважив студент соціально-психологічного факультету Іван Пономаренко, спорт – це гарна ідея, особливо зараз! Іван захищав честь факультету в змаганнях із волейболу-мікс, яким займався у дитинстві. «Можу зазначити, що команди інших факультетів мають високий рівень», – прокоментував студент.

Імена переможців та результати змагань дізнаємося незабаром!

Пресцентр ХДУ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН