Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині відновлюють електропостачання та дах навчального закладу після негоди

У Великоолександрівському районі відновлено електропостачання та ремонтують дах школи після негоди. Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Вадим Чабан. Про це повідомляє пресслужба.

Наразі до електропостачання підключено 1700 абонентів, що становить 100% від усіх, хто постраждав внаслідок негоди. До 9 жовтня має бути повністю відновлено газопостачання для місцевих жителів.

В рамках ліквідації наслідків буревію у Великоолександрівському районі відновлено 198 будинків з 292, що постраждали від буревію.

Орієнтовні збитки для населення оцінюються в 4 млн грн. Місцева влада розробляє механізми та суми компенсації постраждалим громадянам. Зокрема, вже виділено 1,7 млн грн на ліквідацію наслідків негоди.

Крім того, розпорядженням голови облдержадміністрації Юрія Гусєва виділено майже 2 млн грн на аварійно–відновлювальні роботи покрівель корпусів та теплотраси Великоолександрівської школи І–ІІІ ступенів № 1 з резервного фонду обласного бюджету.

Вадим Чабан повідомив, що тривають ремонтні роботи будівель корпусів Великоолександрівської школи.

«Навчальний процес початкової школи оновлено з дотриманням техніки безпеки, він здійснюється у 2 зміни. Ми очікуємо, що протягом тижня роботу початкової школи буде відновлено в повному обсязі. Триває ремонт даху головного корпусу. До кінця жовтня він має бути відновленим», – зазначив Вадим Чабан.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН