Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський окружний адміністративний суд перейшов під захист Служби судової охорони

Відсьогодні громадський порядок у Херсонському окружному адміністративному суді підтримують співробітники територіального управління Служби судової охорони у Херсонській області. Про це повідомляє пресслужба.

Херсонський окружний адміністративний суд став сьомою установою Херсонщини, яку взято під варту  Службою судової охорони.

«Гарантія безпеки учасників судового процесу, суддів та працівників апарату є основними чинниками довіри громадян до судочинства. Суд – це саме те місце, де людина має почувати себе захищеною в усіх розуміннях цього слова», зазначив голова Херсонського окружного адміністративного суду Олег Бездрабко.

Нагадаємо, що створенню окремого державного органу в системі правосуддя передувало прийняття Закону України «Про судоустрій та статус суддів», згідно зі статтею 160 якого підтримання громадського порядку в суді, припинення проявів неповаги до суду, а також охорону приміщень суду, органів та установ системи правосуддя, виконання функцій щодо державного забезпечення особистої безпеки суддів та членів їхніх сімей, працівників суду, забезпечення у суді безпеки учасників судового процесу здійснює Служба судової охорони.

Ми щиро вдячні гвардійцям військової частини 3056 Національної гвардії України, які упродовж трьох років гідно виконували покладені на них обов’язки.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН