Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великокопанівській громаді відкрито пункти збору та передачі речей

Завдяки тісній співпраці громадської організації «АКТИВНА ЖІНКА» та Великокопанівської сільської ради, зокрема соціальними працівниками та Абрикосівським старостинським округом, у Великих Копанях та Абрикосівці відкрито пункти зі збору та передачі вживаних речей «БлагоROOM». За кошти Великокопанівської сільської ради утримуються приміщення, де знаходяться ці пункти. Працівники відділу Центр надання соціальних послуг забезпечуватимуть постійну роботу новостворених осередків аби максимально допомогти людям. Громадська організація «АКТИВНА ЖІНКА» залучила кошти в сумі 40000 грн і в рамках проєкту “Осередок підтримки та допомоги “БлагоROOM” закупила все необхідне обладнання для повноцінного функціонування пунктів збору та передачі речей «БлагоROOM».

У Великих Копанях пункт «БлагоROOM» знаходиться у приміщенні відділу Центр надання соціальних послуг Великокопанівської сільської ради за адресою: вул. Горького, 5-А (стара амбулаторія навпроти лікарні, вхід зі сторони вулиці). У селищі Абрикосівка пункт «БлагоROOM» розташований у приміщенні старостату за адресою: вул. Вінницька, 33.

З графіками роботи цих пунктів Ви зможете ознайомитися на сторінці групи «БлагоROOM» у Фейсбук

https://www.facebook.com/groups/247237503373522

. У групі Ви також зможете написати про свої потреби в речах або запропонувати речі, якими готові поділитися. Тут не йде мова лише про одяг, ми говоримо і про меблі, і про техніку та інші побутові речі.

30 вересня і 01 жовтня у Великих Копанях та 02 жовтня 2020 року в Абрикосівці відбулася благодійна акція «Не будь байдужим!», присвячена збору та передачі дитячих речей, цим самим відкривши наші пункти. Близько 30 осіб взяли участь в ній. Це не лише жителі села Великі Копані чи селища Абрикосівка. До нас завітали люди із села Добросілля та сусідньої Виноградівської громади, з села Тарасівка. Одні приносили речі, інші їх брали. Найшвидше розійшлися іграшки, шкільні речі, книги.

Ми щиро вдячні всім, хто підтримав нас в бажанні допомогти нужденним та приніс речі! Ми щиро вдячні Вам за довіру до нас!

Запрошуємо всіх відвідувати наші пункти постійно.

Нагадуємо, що під час акцій ми як приймаємо, так віддаємо речі. Це можуть бути одяг для дорослих чи дитячий, техніка, меблі, інші речі домашнього вжитку.

Проєкт “Осередок підтримки та допомоги “БлагоROOM” виконується випускницями Академії Жіночого Лідерства, яка реалізується Українським жіночим фондом в партнерстві із Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (NDI) в рамках програми “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)”. Великокопанівська ОТГ є партнером програми DOBRE, яка реалізується консорціумом організацій на чолі з організацією Всесвітні Громади (Global Communities) й фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID).

Великокопанівська ОТГ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН