Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині в каналі знайшли тіло 4-річної дитини: у вбивстві підозрюють матір

Тіло 4-річного хлопчика було виявлено у воді біля берега Північно-Кримського каналу у Скадовському районі. За попередньою версію слідства, злочин скоїла 36-річна мати хлопчика через його важку хворобу. Про це повідомляє пресслужба поліції.

Про трагедію стало відомо від 41-річного батька загиблої дитини. Він повідомив, що мешкає у смт Каланчак окремо від колишньої дружини, але щодня бачив жінку з сином у дворі. Коли два дні поспіль він не міг застати їх вдома і на телефонні дзвінки жінка не відповідала, чоловік звернувся у поліцію.

За місцем проживання родини виїхали правоохоронці. Під час огляду домоволодіння поліцейські виявили жінку у господарському приміщенні. Вона була у вкрай пригніченому стані. Хлопчика ніде не було. Зі слів жінки, її син від народження страждав на важку недугу і нещодавно його стан погіршився. Зневірившись у його одужанні, жінка разом з сином сіла в рейсовий автобус і поїхала у Скадовський район. Там вони вийшли на зупинці неподалік від Північно-Кримського каналу. Вона пояснила, що хотіла покінчити життя самогубством і нібито разом з сином стрибнула у воду. Хлопчик втопився, а жінка змогла вибратися з каналу. Пізніше тіло дитини виявили у воді біля берега.

Як повідомив начальник Скадовського відділення поліції Віктор Попов, нині у справі призначено низку експертиз, в тому числі і судово-психіатричну. Жінці обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 п.2 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН