Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В одному з міст Запоріжжя посилили карантин через збільшення кількості хворих

За добу в Енергодарі зафіксували 31 випадок коронавирусной інфекції
За останню добу в стратегічному місті Запорізької області – максимальна кількість хворих за час пандемії – 31 осіб. З них – 28 направлені на амбулаторне лікування, три людини госпіталізовані. За добу двоє людей одужали. Про це повідомляється на сайті міської ради Енергодара.

Всього за час пандемії підтверджені 147 випадків коронавирусной інфекціі.89 осіб одужали, троє, на жаль, померли.

Через велику кількість хворих лікарня Дніпрорудного вже переповнена.

У зв’язку зі сформованою ситуацією провели термінове засідання оперативного штабу з ліквідації НС, пов’язаної з коронавірусів. Під час засідання вирішили посилити карантин. Зокрема, з 4 жовтня в місті заборонені всі масові заходи, окрім тих, які необхідні для забезпечення роботи місцевого самоврядування. Заборонено також робота нічних клубів, ресторанів і кафе з 23.00 до 7.00.

На двох міському ринку «Райдужному» і в ТЦ «Меркурій» повинні забезпечити дотримання всіх карантинних заходів (соціальна дистанція, температурний скринінг, наявність масок, рукавичок, пропускний режим).

З 5 жовтня на карантин закривають одну з груп в дитсадку №8, де коронавірусна інфекція підтвердилася у співробітника. Також з 5 жовтня відправляють на карантин 6-А клас школи №2. Там Коронавірусние інфекцію підхопив учень.

Индустриалка

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН